Presentatie door Vincent Robijn

ANNO praat de Zwolse Kunstvrienden bij

19.00 | 7 april 2021 | online

Midden in het centrum van Zwolle wordt hard gewerkt aan ANNO, museum in de maak. Volgend voorjaar kunnen bezoekers van jong tot oud hier terecht om de verhalen van Zwolle te ontdekken en mee te maken. Nu presenteert ANNO haar allereerste ontwerpen van het stadsmuseum dat wordt gehuisvest aan de Melkmarkt 41.

ANNO haalt en brengt jou alle verhalen over Zwolle van het verleden, heden en de toekomst. Het wordt een unieke plek in Nederland waar museum, archeologie, bouwhistorie, monumenten en archief straks samen onder één dak is te vinden. Het museum in de maak wordt het (t)huis van, voor en door Zwollenaren en toeristen van de stad. Het is hét vertrekpunt als je Zwolle beter wilt leren kennen. De bouw en restauratie is gestart en wordt in vier fases opgeleverd. ANNO presenteert nu de drie ruimtes die als eerste worden gerealiseerd in het nieuwbouwdeel van het museum. Kijk voor meer informatie op anno.nl.

Speciaal voor de Zwolse Kunstvrienden geeft directeur Vincent Robijn live een online-presentatie van de plannen voor het nieuwe museum.

De presentatie vindt plaats via Zoom. De Zoom-link is hieronder te vinden bij de informatie voor leden.