Verkoopexpositie hedendaagse beeldende kunst in Zwolle

TIP: CW12 Art Sale 2023

11.00 | 26 november 2023 | Curieweg 12 Zwolle

In het weekend van 24-25-26 november 2023 vindt voor het vijfde jaar op rij de CW12 Art Sale plaats, de enige verkooptentoonstelling van hedendaagse beeldende kunst in Zwolle. De Art Sale is een laagdrempelige kunstverkoop waar kunstenaars en kunstliefhebbers elkaar ontmoeten en de getoonde kunst vers uit de ateliers en zonder tussenkomst van een galerie tegen gunstige prijzen wordt aangeboden.

Waar?
De locatie voor de Art Sale is wederom het verzamel-atelierpand aan de Curieweg 12 te Zwolle, een van de weinige stedelijke broedplaatsen voor hedendaagse beeldende kunst. Niet alleen de gemeenschappelijke ruimtes zijn rijkelijk met kunst gevuld, ook in de individuele ateliers wordt werk getoond. Het aanbod is divers: van schilderkunst, tekenkunst en beeldhouwkunst tot fotografie en videokunst. In totaal 40 beeldend kunstenaars brengen ruim 160 kunstwerken bijeen.

Wanneer?
De Art Sale opent feestelijk op vrijdag 24 november om 20.00 uur met DJ Tamme. Op zaterdag 25 en zondag 26 november is de Art Sale open van 11.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis. (www.cw12.nl).

Wie?
De kunstenaars: Peter Geerts. Marco Peelen. Anne Kreiter. Jacomijn Schellevis. Marko de Kok. Stephanie Jansen. Tamme de Boer. Gerben Dirven. Veronique Schrama. Hanneke Bloemen. Marcel Goossen. Anna Kindt. Vick Henriquez. Rudy Simon. Pim Trooster. Emmy Bergsma. Straatkabouter. Anneke Wilbrink. Bernd te Winkel. Luc Onderbeke. MashaPikulina. Jules van Hulst. Sjan Top. Michiel Knaven. Jeffry Koopman. Heleen Langkamp. Jehudi van Dijk. Eddy Dijkslag. Viktoria Gudnadottir. Danielle Spoelman. Tiemen Voorhorst. Nikki Kirpestein. Joost Bos. Bart Koldewee. Tosca van den Braak. Annet van der Kamp. Saskia Zwiers. Brechtje Roos. Sophia Pavlova. Henriette Tavenier.