Maastricht zonder Vrijthof en vlaai kan niet!

UITGESTELD | Excursie Bonnefantenmuseum in Maastricht

4 januari 2021 | NB dit is een fictieve datum

Schitterende overzichtstentoonstelling The Absence of Mark Manders.

Manders is in eigen land relatief onbekend maar inmiddels wel een internationale ster. De tentoonstelling laat zien dat Manders’ werk, hoe groot en mooi ook, in essentie ongrijpbaar blijft, raadselachtig en ja, zelfs magisch.
De beelden zien eruit alsof ze van vette, door het drogen gebarsten, klei zijn, maar ze zijn van brons. Heel intrigerend.
Met ‘The Absence of Mark Manders’ wordt zichtbaar hoe zijn bijzondere oeuvre zich voortdurend ontwikkelt: van oud werk dat herzien is tot zijn nieuwste creaties. De tentoonstelling vormt daardoor zowel een overzicht van Manders’ werk als een nieuwe stap in zijn kunstenaarsproces.

In NRC een geweldige recensie met vijf sterren!! In Tableau een mooi artikel en in meerdere kunsttijdschriften.

LUNCH IN HET MUSEUM

Ook in Bonnefantenmuseum de tentoonstelling ‘Beating around the bush#6 Scènes from the Anthropocene’, met kunstwerken die in verband gebracht kunnen worden met bepaalde aspecten van het Antropoceen. Ze bieden aanknopingspunten voor een kritische reflectie op de ongekende mogelijkheden die de mens voor zichzelf heeft gecreëerd, zoals die tot uitdrukking komen in de verworvenheden op het gebied van wetenschap, kunst en welzijn, die we tot onze beschaving rekenen.

Zonder vlaai eten en het Vrijthof bezoeken kan niet als je Maastricht bezoekt!
Om 16 uur gaan we daarom een uurtje de sfeer van Maastricht proeven en vlaai eten!

LET OP! Zonder museumkaart, moet u zelf een entreekaartje in het museum kopen.
Verwachten tussen 20.15 – 20.45 uur weer terug te zijn in Zwolle.

De datum in december is nog fictief!

Inloggen
 
Word lid