Project NO (Nitrogen Monoxide) Sculptuurtekeningen

Ontmoeting met kunstenaar Kim Habers bij Anningahof

15.15 | 27 juni 2024 | Landgoed Anningahof, Hessenweg 9, 8028 PA Zwolle

Donderdag 27 juni 2024 ontmoeten we kunstenaar Kim Habers bij Anningahof. Zij is de eerste van een reeks kunstenaars die hun tekeningen vertalen in buitenbeelden, in het kader van het project NO (Nitrogen Monoxide) Sculptuurtekeningen Anningahof. Het resultaat is verbluffend. Samen met Hib Anningahof ondersteunen we als Zwolse Kunstvrienden Kims werk van harte!

Kim stelt zich voor
“Ben Kim Habers en werkzaam als beeldend kunstenaar sinds 2009. Heb gestudeerd aan de Kunstacademie in Kampen (later Zwolle) en aan het Sandberg Instituut in Amsterdam. Heb ongeveer 18 jaar in Zwolle gewoond en gewerkt en woon- en werk sinds kort gedeeltelijk in Ommen en Berlijn.
Sinds 2014 doe ik met verscheidende projecten mee bij de tentoonstellingen bij Beeldentuin de Anningahof, eerst alleen met een enorme tekening in de binnententoonstelling maar daarna ook met verschillende ‘sculptuurtekeningen’ in het park zelf. Met Hib ben ik al sinds een paar jaar bezig een project te starten met (vrouwelijke) tekenaars die hun tekeningen ook willen vertalen in buitenbeelden.
Hiervoor is al een shortlist voor de komende seizoenen maar zelf zal ik dit jaar aftrappen met grote ruimtelijke tekeningen over stikstof.”


Programma

15.15 ontvangst en korte toelichting op de tentoonstellingen en het park door Hib. Koffie met lekkers.
15.20 Kim vertelt over haar werk alhier en over de plannen voor de toekomst
15.45 bezoek park en toelichting door Kim bij haar werk
16.45 glas wijn met stukjes kaas
17.30 einde bijeenkomst

Er kunnen maximaal 25 mensen meedoen, dus wees er snel bij!

De prijs is €10 pp.