De Schatkameropera speelt op verschillende locaties!

TIP ‘De Telefoon’ een lichtvoetige kleine opera

27 augustus 2020 | verschillende locaties

Verslaafd zijn aan de telefoon is van alle tijden. Dat was ook zo in 1947 toen componist Menotti kameropera ‘De Telefoon’ schreef. Dit humoristische kleine theaterspektakel kunt u eind augustus op verschillende plaatsen in Zwolle gaan zien en beluisteren!

De huidige ‘drooglegging’ van de kunsten door covid-19 is de aanleiding geweest om artiesten van de Schatkameropera te vragen om publiek én inkomsten te genereren met de voorstelling ‘De Telefoon’.

Aardig is dat een aantal artiesten van dit gezelschap ooit aan het conservatorium van Zwolle is opgeleid. Heleen Koele, sopraan, zingt als telefoonmaniak Lucy de sterren van de hemel. Pieter Hendriks, bariton, verzint een list om toch zijn avances aan Lucy kenbaar te maken, al sluit hij haar liever fysiék in de armen. Librettiste Alice Zwolschen heeft een humoristische actuele tekst gemaakt. Ria Marks, bekend van Orkater, heeft de regie in handen. Het geheel wordt begeleid door Steven Faber, de alom bekende pianist uit Zwolle. Op verschillende locaties zijn voorstellingen te zien.

Er zijn alleen nog een paar kaarten voor 27 augustus aan de Wipstrikkerallee 169 om 17.30 uur. Zie voor info en tickets

www.deschatkameropera.nl

 

Inloggen
 
Word lid