Iets voor u?

TIP Uitnodiging Vrijwilligerscafé voor Hanzejaar 2023

19.00 | 27 maart 2023 | Stadhuis Zwolle, Grote Markt 15 / Panoramazaal

Het Projectteam Hanzejaar zoekt vrijwilligers voor cultuuractiviteiten. Iets voor u? We delen graag deze uitnodiging van de gemeente. 

2023 is voor Zwolle het Hanzejaar. Een jaar waarin de stad extra betekenis wil geven aan 800 jaar Hanzewaarden. Hiermee willen we het cultuur- en toerismeaanbod voor de langere termijn verbeteren, (internationaal) bezoekers en bestedingen trekken en inzetten op bewonerstrots en sociale cohesie. Dit doen we met het thema ‘de Hanze Connectie, met hart en ziel!’

Wil jij als vrijwilliger aan de slag voor het Hanzejaar? Graag nodigen we je dan uit voor het Vrijwilligerscafé op maandag 27 maart van 19.00 tot 21.00 uur in de Panoramazaal in het Stadhuis van Zwolle om je te vertellen wat er mogelijk is.

Wat zoeken we?

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons graag ondersteunen bij een aantal bijzondere projecten van het Hanzejaar. Wil jij het gezicht van een van die projecten worden? Vind jij het leuk om mensen een fijne dag te bezorgen?

Kies een project

Als vrijwilliger sluit je je aan bij een groep vrijwilligers verbonden aan één van de projecten van het Hanzejaar. Dat kan zijn als gastheer of gastvrouw bij Panorama Hanze in het Academiehuis de Grote Kerk, bij het Hanze Art Station in de Spoorzone of op één van de andere locaties. Je kan kiezen voor het project dat bij jouw interesse en schema past.

Kom naar het vrijwilligerscafé!

Wil jij vrijwilliger worden van het Hanzejaar? Laat je dan informeren tijdens het vrijwilligerscafé. We trappen af met een korte presentatie over het Hanzejaar. Daarna krijg je informatie en kan je je opgeven voor één of meerdere functies die bij je passen.

Ben je erbij?

Datum: maandag 27 maart 2023

Tijd: 19.00 tot 21.00 uur

Locatie: Stadhuis Zwolle, Grote Markt 15 / Panoramazaal

Aanmelden

Laat je ons weten of we op je komst kunnen rekenen? Je kunt je aanmelden per mail via hanzejaar@zwolle.nl.

Tot ziens op 27 maart!

Projectteam Hanzejaar 2023